top of page

Myymälässäni ja hoidoissa käytettävät tuotesarjat:

Tuotteita valmistaa Ziaja.Ltd. Denova pro tuotteet on suunniteltu ammattilaiskäyttöön, ovat allergiatestattuja (ei eläintestattuja) ja tuotteilla on Greenpoint-ympäristötunnus. Kaikki tuotteet pohjautuvat laadukkaisiin luonnollisiin ainesosiin. Asiakkailleni myytävien tuotteiden hinnat on pyritty pitämään huokeina ja näin kaikkien ulottuvilla.

Tuotteita valmistaa Sothys-Group Ranskassa.

Tuotekoostumuksen tarkoituksena on yhdistää käytön miellyttävyys, näkyvät tulokset ihossa sekä niiden turvallisuus. Tuotteet pohjautuvat laadukkaisiin kasviperäisiin raaka-aineisiin. Bernard Cassiere käyttää tuotteissan myös Reilun Kaupan raaka-aineita.

Tuotteita valmistaa Ziaja.Ltd. Kaikki tuotteet pohjautuvat laadukkaisiin luonnollisiin ainesosiin. Ovat korkealaatuisia ja valmistetaan erityisellä ekologisella alueella. Asiakkailleni myytävien tuotteiden hinnat on pyritty pitämään huokeina ja näin kaikkien ulottuvilla.

Alexandria professional tuotteet ovat laadukkaita ja korkeatasoisia sokereita ja ihonpuhdistustuotteita ihonkarvojen hoitoon ja poistoon.

SuperNail ProGel tuotteet ovat kynsien kestolakkaukseen. Tuotteet ovat valmistettu 100% puhtaasta geelistä ilman liuotinta. Geelit kovetetaan UV- tai Led-lampun alla, joka tekee kynsille kauniin kiillon ja lisää kynnen kestävyyttä. Pitää lakan hyvänä n. 2vko. 

Lady Lash Extensions on ripsienpidennyssarja. Tuotteiden laatu on tasaista ja sarjasta löytyy useita erilaisia ripsipituuksia ja -paksuuksia juuri asiakkaan tarpeiden mukaan. Tuotesarjan ripsiliimat eivät sisällä formaldehydiä, eikä hartsia. Hoitolassani käytän herkkien silmien liimaa.

bottom of page